Get Adobe Flash player

MEB'den Ek Ders açıklaması
MEB, zümre toplantısı, kurul-komisyon çalışması, proje ve yarışma hazırlıkları gibi faaliyetlerin ek ders kapsamı dışında olduğunu açıkladı; mevzuata aykırı ödemeler geri tahsil edilecek

Bir faaliyetin ek ders kapsamında değerlendirilebilmesi için ilgili Bakanlık ya da Valilik onayının bulunması şart koşuluyor. Mevzuata göre ek ders ödemesi yapılabilecek faaliyetler kurslar, konferanslar, seminerler ve eğitsel geziler olarak sıralanıyor.

O görevlere ücret ödenmiyor

Bu çerçevede zümre toplantıları, kurul ve komisyon çalışmaları, proje süreçleri ile yarışma hazırlıkları gibi faaliyetler doğrudan ek ders ödeme kapsamının dışında tutuluyor. MEB, mevzuata aykırı şekilde yapıldığı tespit edilen ödemelerin ilgili maddeler uyarınca geri tahsil edileceğini bildirdi.


Yayin tarihi:  04/08/2026
Bu haber toplam 186 defa okunmuştur
Yazarlar
Untitled Document
Kategori haberleri

Copyright © egitimhabercisi.com
2011
 
 
Bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan
ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
09 Eylül   12:11