Get Adobe Flash player

Türkiye'nin ilk dijital yurtdışı eğitim fuarı
Türkiye’nin ilk dijital yurt dışı eğitim fuarı 10 Aralık 2016 Cumartesi günü dört şehirde aynı anda gerçekleşecek

Bugüne kadar düzenledikleri eğitim etkinlikleriyle birçok öğrenciyi yurt dışı eğitim fırsatlarıyla tanıştıran Mezun Group ve İSF’nin ABD Büyükelçiliği, ABD resmi uluslararası eğitim kuruluşu Education USA ve Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu işbirliğiyle 10 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirecekleri fuar ayrıca Türkiye’nin bu alandaki ilk dijital fuarı olma özelliğini de taşıyor. ABD resmi kurumlarının Türkiye’de ortaklık edeceği ilk eğitim organizasyonu olma özelliği taşıyan fuar, 10 Aralık 2016 Cumartesi günü dört şehirde aynı anda gerçekleşecek. Öğrenci ve velilerin, dil okulları ve üniversite yetkilileri ile birebir görüşme  yapabilecekleri fuarda, Education USA ve Fulbright’ın da ortaklığı ile Amerika’da yaşam ve vize konularına kadar tüm sorularına yanıt alabilecekler.

Dört Şehirde Aynı Anda Gerçekleşecek

İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’da aynı anda gerçekleşecek fuarda, öğrenciler ve aileleri, belirlenen salonlarda yurt dışından canlı video bağlantısı ile katılacak okul yetkilileriyle birebir görüşebilecekler. ABD Türkiye Büyükelçisi John Bass’in de Ankara ayağında açılış konuşmasını yapmasının beklendiği fuarda, öğrenciler danışmanların da bilgi ve dil yardımlarıyla okul yetkililerinden yurt dışı eğitimi hakkında merak ettikleri tüm cevapları alabilecekler.

Hem Sanal Hem Gerçek

 Yarı sanal yarı gerçek olarak düzenlenecek fuarda, öğrenciler ve aileleri fiziksel olarak belirlenen salonlarda yerlerini alırken okul yetkilileri kendi ülkelerinden online olarak canlı video bağlantısı ile katılacak.

Sanal Gerçeklik Sergisi de Yer Alacak

 Fuarın İstanbul ayağında ziyaretçiler ayrıca VR-masters firmasının sponsorluğunda sanal gerçeklikte üniversite kampüslerini deneyimleyebilecekler ve sanal gerçeklik simülatörü “Space Walker” ile başka bir dünyaya adım atacaklar.

İstanbul: Bahçeşehir Üniversitesi / Beşiktaş

Ankara: TED Üniversitesi / Çankaya

İzmir: Yaşar Üniversitesi

 Adana: Gündoğdu Koleji


Yayin tarihi:  16/12/2016
Bu haber toplam 54704 defa okunmuştur
Yazarlar
Untitled Document
Kategori haberleri

Copyright © egitimhabercisi.com
2011
 
 
Bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan
ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
18 Nisan   04:22